Lajme

NJOFTIM

Publikuar më: 20 Shtator, 2012

I njoftojme Klientet e Skupi Vizion se prej dates 01.10.2012 lagjеt GAZI BABE, CEROVE dhe DIZHON do tju shperdahen kartela per resiverat. Per klientet me pagese te rregullt, tekniket tone do te vijne ne banesat e juaja per t’i instaluar kartelat, ndersa te tjeret do te duhet te lajmerohen ne 2600 161 ose ne 076 496 793 per informata me te hollesishme per t’i marre kartelat.

Filloi transemtimi i Radio Televizionit Shqiptar

Publikuar më: 30 Shtator, 2011

Filloi transmetimi i Radio Televizionit Shqipëtar tani në Skupi Vizion që nga data 28 shtator 2011.

Web faqja e Skupi Vizion tani aktive

Publikuar më: 23 Shtator, 2011

Web faqja e Skupi Vizion, prej datës 23 Shtator është aktive në këtë adresë http://skupivizion.mk. Të dhënat dhe përpunimi i saj është në ndëtim të sipër. Për çdo mangësi apo informatë të gabuar ju lutemi të na inforomoni që të korigjojmë gabimet. Ju falimenderit për viziten tuaj dhe mirëkuptimin tuaj.

Abonuhu tani dhe merr receiver falas

Publikuar më: 1 Shtator, 2011

Skupi Vizion pas instalimit te rrejtit të saj ne disa lagje të Shkupit ka filluar edhe me abonimin e klientëve, duke u ofruar shërbimet tona. Të gjithë të interesuarit për abonim ose informata më të detajuara në lidhje me shërbimet, paqartësitë, ofertat tona mund të na paraqiten në numrat e telefonit, email adreses tonë, ose të vijnë drejtpërdrejtë në kryeqendren tonë. Adresa dhe numrat e telefonit janë te shkruara ne faqen tonë të kontaktit.

Design by Arjeton Uzairi