Njoftim!!!


I njoftojme Klientet e Skupi Vizion se prej dates 01.10.2012 lagjеt GAZI BABE, CEROVE dhe DIZHON do tju shperdahen kartela per resiverat. Per klientet me pagese te rregullt, tekniket tone do te vijne ne banesat e juaja per t’i instaluar kartelat, ndersa te tjeret do te duhet te lajmerohen ne 2600 161 ose ne 076 496 793 per informata me te hollesishme per t’i marre kartelat.

Lajme

Filloi transmetimi

tvsh

Abonohu tani, receiver-i
digjital falas

Skupi Vizion tani online

Filloi transmetimi i radio relevizionit shqipëtar

Lexo më shumë..

Skupi Vizion ka filluar me abonimin e klientëve

Lexo më shumë..

Skupi Vizion tani me web faqe të re online

Lexo më shumë..

 
Filma

Blade II

Rekruti

Zeniti i Shangait


23/10/11 | 23:00 | Thriller


21/10/11 | 23:00 | Aksion

20/10/11 | 19:30 | Komedi

     
Dokumentar  

A është e vërtetë

Eksploruesit e qyteteve

Kili, toka e eksremeve


Çdo të hënë| 21:00 | EXP shkencëÇdo të diel| 21:00 | EXP histori


Çdo të hënë| 21:00 | EXP natyra

     
Seriale për fëmijë

Qenushi Kliford

Kabutoborg

Mila dhe Shiro

Nga e hëna-diel | 17:30 | Çufo

Nga e hëna-diel | 17:45 | Bang B

Nga e hëna-diel | 18:15 | Bang B

Design by Arjeton Uzairi